Tirsdag 10 November 2020
Kl. 17:00 - 19:30, Vikevåg innbyggertorg, Asalveien 6 4150 Rennesøy
Avlyst - Folkemøte - Handlingsplan frivillighet - Vikevåg innbyggertorg
Velkommen til Vikevåg innbyggertorg og dialogmøte om Handlingsplan frivillighet

Arrangementet er avlyst pga smittesituasjonen. Vi vil jobbe med en digital løsning for verkstedene og kommer tilbake med nye datoer når disse er klare.


Strategiplan for samhandling mellom frivillige og Stavanger kommune 2015-2018  ble vedtatt i bystyret 2015. Nå skal en ny plan utarbeides. Dette blir en handlingsplan som er tilpasset det nye plansystemet i kommunen. Planen skal tydeliggjøre satsningsområder og prioriteringer som Stavanger kommune har for neste planperiode. Den skal være et brukervennlig og nyttig verktøy for frivilligheten og kommunale virksomheter. Den skal definere mål, tiltak og aktiviteter.  

10. november vil vi gjennomføre et verksted på Vikevåg innbyggertorg kl. 17.00-19.30. Vi vil presentere innspillene som har kommet inn hittil og jobbe videre mot forslag til løsninger. 

Smittevern:

Påmeldingen er bindende. Det er plass til opp til 30 deltakere på møtet. Vi vil ta kontakt fortløpende per epost og bekrefte din plass (strengere regler grunnet Covid-19). Frist for påmelding er 8. november kl 12.00. Vi vil stenge påmeldingen tidligere hvis det blir fult.

LINK TIL PÅMELDING

Regler for deltakere:

Har du symptomer på sykdom skal du ikke komme på dialogkafé.

Hold minst 1 meter avstand til hverandre.

Ha god håndhygiene. Vask hendene ofte og grundig. Vask hendene når du kommer inn. Antibac ved inngangen.

Alle gjestene skal registrere seg på listen ved inngangen.


Hjertelig velkommen!

Flere kalenderoppføringer
2023 © Frivillig Stavanger