Mandag 5 Desember 2022
Kl. 19:00 - 22:00, Rogaland Teater
Frivillighetens dag 2022
Vi feirer frivillighetens dag 2022, med utdeling av prisen 'årets frivillig' og teaterforestilligen 'Kunsten å rane en bank'.

Stavanger kommune inviterer deg som er frivillig i kommunen til gratis teaterforestilling

Bli med på å feire FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember.

Frivilligheten har lidt enormt under pandemien! Derfor er det viktigere enn noensinne å brette opp ermene, ta del i dugnaden og bygge opp igjen frivillighetskulturen. 2022 er frivillighetens år! Ditt frivillige engasjement er en uvurderlig ressurs og derfor ønsker Stavanger kommune å takke deg for den jobben du gjør!

Du har nå mulighet til å bestille to gratisbilletter til forestillingen Kunsten å rane en bank 5. desember kl. 19.30. 
Dørene åpnes klokken 1900.

Varaordfører Dagny Sunnanå Hausken ønsker velkommen og deler ut prisen ‘årets frivillig’.


En kriminelt god komedie!

Som det første teater i Norge kan vi stolt presentere West End suksessen Kunsten å rane en bank eller The comedy about a bank robbery som den heter på engelsk. The Mischief Theatre har revolusjonert komediesjangeren i Londons West End og står bak suksesser som The play that goes wrong, Peter Pan goes wrong og Groan ups. Denne gjengen er ikke redd for å overskride grenser eller være politisk ukorrekte i humorens tjeneste. Og de arbeider ut fra det enkle dogmet om å gi publikum «tons of fun». (eventuelt tonnevis med moro)

I Kunsten å rane en bank befinner vi oss i Minneapolis på 1950-tallet, nærmere bestemt sommeren 1958, i en tilsynelatende amerikansk småbyidyll. Minneapolis City Bank, en sjokkerende dårlig bank drevet av den udugelige bankdirektøren Robbe Tremann, har av uante grunner blitt betrodd oppgaven med å oppbevare en ungarsk prins sin mest dyrebare diamant.
 
Når fengselsfuglen Mitch får nyss om dette går han straks i gang med å planlegge tidenes kupp. Ved hjelp av sin (ex)kjæreste, bankdirektørens datter, og en fengselsbetjent setter han sin ambisiøse plan ut i livet. Men i en by med fylt med småkjeltringer som befinner seg på ulike steder av skurkeskalaen, og der de mest hederlige ikke er til å stole på, tvinger et stort spørsmål seg frem: Hvem er det som til syvende og sist stikker av med diamanten? For er Mitch sin plan vanntett nok? Kan han stole på sine medsammensvorne? Vil han overhodet lykkes?


 Velkommen til teatret!

Hent dine billetter her!
LES MER OM FORESTILLINGEN
Flere kalenderoppføringer
2023 © Frivillig Stavanger