Fredag 2 Juni
Kl. 18:00 - 19:00, Digitalt
Lær mer om hvordan du kan søke tilskudd til din organisasjon! (digitalt)
Stavanger kommune inviterer frivillige organisasjoner til digitalt kurs om tilskudd og Tilskuddsportalen. På kurset får du en innføring i Tilskuddsportalen og tips til søknadsskriving.

I det digitale kurset legger vi vekt på å bygge opp motivasjon til å søke tilskudd, og videre til å arbeide strategisk og langsiktig. Vi viser hvordan Tilskuddsportalen praktisk kan brukes som et effektivt støtteverktøy, og vi tar også opp metodikk i arbeidet og i utforming av søknader.
Kurset vil kunne være aktuelt for alle som søker tilskudd.
 
Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Vi gir deg oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner og kommuner.
 
Stavanger kommune abonnerer på Tilskuddsportalen som gir tilgang til 1500 tilskuddsordninger, og flere milliarder kroner tilgjengelig gjennom ulike tilskudd.

Kursholder er Øyunn Iversen. Hun er 34 år gammel og har en bachelor i kommunikasjon og prosjektledelse. Hun eier og driver flere ulike selskaper innen kunst og rusfrie rammer og har god erfaring i utforming av søknader.

Ved spørsmål, kontakt support@tilskuddsportalen.no.

Join Zoom Meeting:
https://us06web.zoom.us/j/87690464217?pwd=S0MrWW9WVG13d3VWc2daTVVraW9XZz09

Meeting ID: 876 9046 4217
Passcode: 322652

Deltakerne bes velge “Join with Computer Audio” etter at de har klikket på lenken på det aktuelle tidspunktet og alle deltakere har mikrofon avslått under kurset.
Hvis det skulle være problemer med lyden, kan det noen ganger løses ved å logge ut og inn igjen.

Flere kalenderoppføringer
2023 © Frivillig Stavanger